U bevindt zich hier: Beginpagina » Hoe werkt het?

Wie zijn wij?

Costa Blanca Koopwoning.nl is een platform die met enkele makelaars nauw samen werkt aan het óh zo zonnige Costa Blanca, Spanje. Om het voor u eenvoudiger te maken, hebben wij het meest recente aanbod van meerdere makelaardijen bij elkaar gezet. Op deze manier krijgt u een beter inzicht van wat er allemaal aangeboden wordt aan de Costa Blanca.

 

Hoe werkt het?

Indien u op onze website op zoek bent gegaan naar een prachtige woning onder de zon en deze gevonden heeft, kunt u op de desbetreffende advertentie een contactformulier terug vinden. Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen. Al uw onduidelijkheden en vragen kunt u hier kwijt. Wij zullen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk een reactie van ons krijgt. Uiteraard met een zo goed mogelijk antwoord. Omdat wij samen werken met meerdere makelaardijen dienen wij soms overleg te plegen of vragen te stellen met de bijbehorende partij.

 

Huis kopen aan de Costa Blanca

Een huis kopen aan de Costa Blanca is voor vele een droom. Laat u informeren wat de mogelijkheden zijn en laat uw droom uit komen. Neem gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie. Bekijk ons netwerk hier.

 

Samenwerking

Één van onze partners is Camarsol, gevestigd aan de Costa Blanca sinds 2003.

logo-camarsol  

Tekstlink Partners

Costa Blanca Vakantiehuis.nl - Verhuur van vakantiehuizen

Maleta.nl - Verhuur platform van particuliere vakantiehuizen